welliebellies midi magnetronknuffels

Onze welliebellies® kwaliteitsbelofte aan U.
Alle welliebellies® producten zijn met liefde bedacht en ontwikkeld.

Hoge kwaliteitsnormen en idem controles zorgen ervoor dat er geen naad schuurt, dat er geen knop afvalt, dat geen model scheef is.
Alle gebruikte materialen zijn met zorg geselecteerd, getest en gecertificeerd op basis van alle relevante Europese richtlijnen.  Aan alle details is gedacht: er zijn geen inslikbare kleine onderdeeltjes, er zitten geenschadelijke stoffen in de materialen en ook de natuurlijke inhoud is als 100 % veilig aangemerkt.
Alleen zo kunnen we U garanderen dat uw kind jarenlang op een veilige en eenvoudige manier kan genieten van zijn favoriete welliebellies®.
In Duitsland kent men het predicaat Apotheken – Qualität voor producten van bovengemiddelde kwaliteit en bewezen  onderzochte veiligheid : welliebellies® heeft deze kwalificering met vlag en wimpel behaalt.
Daar zijn we trots op.
En dat blijft zo: dat is onze belofte aan U.

Oeko –Tex  Standaard 100
Alle onderdelen van de welliebellies® voldoen aan de strenge regels van Oeko-Tex Standaard 100, voor de productklasse I. Daarmee zijn ze ook geschikt verklaard voor kinderen onder 36 maanden

Productveiligheid volgens EU regelingen.
Onze WELLIEBELLIES voldoen aan alle kind- en zuigeling relevante veiligheidsnormen zoals omschreven in de EN71 1/2/3/9 norm, en zijn ook als product voor medicinaal gebruik goedgekeurd op basis van de Europese normen in RL91/42/EWG

CE certificering voor medicinale producten
We mogen dit CE teken voeren op basis van het voldoen aan de hoge eisen van kwaliteitsborging tijdens het productieproces van producten voor medicinaal gebruik. Ze zijn onderzocht bewezen veilig en doeltreffend.

Uitneembare vulling
Bij alle welliebellies® is de inhoud uitneembaar. Met een optioneel koelkussen kunnen ze ook ingezet worden als een koelkompres. Alle koel- en warmtevullingen kunnen los bijbesteld worden.