Home    Bakstick
Bakstick

Bakstick

Er gaat niks boven een goed klaar gemaakt stuk vlees.
Uit de oven, de bakpan of van de barbeque.

Gezellig bij elkaar, rond een barbecue met heerlijk, bruingebraden, vlees.
Maar is het vlees ook gaar van binnen?
Want diverse bacteriën liggen op de loer om uw plezier te bederven.
Je kunt elk stuk vlees keer op keer opensnijden om te controlerenm, maar dan blijft er niks over dan een lapje droog vlees.
Of…….. je gebruikt de Bakstick

Je prikt de Bakstick in het vlees voor 5 tot 10 seconden.
Is de zwarte tip van de stick half rood verkleurd…dan is het vlees (nog) niet gaar.
Zodra de tip geheel rood is …kunt u er zeker van zijn dat het vlees binnen ook gaar is.
Snel, makkelijk, veilig en eenvoudig.

Wij wensen u smakelijk eten met dank aan de praktische Bakstick.







Bakstick

Bakstick

10 stuks in verpakking, steeds weer opnieuw te gebruiken

9.95 
 6.95