Veelgestelde vragenVeel gestelde vragen over de Welliebellies® magnetronknuffels.

Hoe lang mag de magnetronknuffel in de magnetron liggen?
De knuffel mag 90 seconden in de magnetron geplaatst worden bij maximaal 800 Watt.

Kun je magnetronknuffels wassen?
Bij de modellen waar de inhoud uitneembaar is kan men het omhulsel wassen bij 30 graden , of als handwasje. De modellen zonder uitneembare vulling kunnen met een vochtige handwarme doek worden gereinigd. Zorg ervoor dat de knuffels volledig droog en vooral ook zuiver zijn voordat je ze weer in de magnetron opwarmt.

Hoe moet ik de granen/kruidenmix inhoud reinigen?
Door de eigenschappen van de microgolven in uw magnetron is de granen/lavendel inhoud van de producten steeds schimmel- en kiemvrij.

Van wat voor materiaal zijn de magnetronknuffels gemaakt?
De knuffels zijn geproduceerd van A-quality polyesterfleece en voorzien van extra sterke stiksels. Daarbij is gebruik gemaakt van speciaal ontwikkeld hittebestendig veiligheidsdraad en weefsels.

Mijn magnetronknuffel is iets vochtig wanneer ik hem voor de eerste keer uit de magnetron haal.
Dit is volstrekt normaal. Door de laatste restjes vocht in de gebruikte natuurlijke graankorrels/ ingrediënten kunnen de knuffels de eerste paar keren wat klam aanvoelen. Dit verdwijnt na een paar maal opwarmen. Overigens, de klamheid is binnen een minuutje verdwenen.

Hoe kan ik de geur weer terugkrijgen?
De geur van de kruidenmix blijft lang aanwezig, maar zal op den duur verminderen. Warm de knuffel op zoals gebruikelijk en druppel daarna enkele druppels (aroma) etherische olie op de knuffel/inhoud en hij ruikt voor langere tijd weer heerlijk.

Hoe lang blijven de magnetronknuffels warm?
De knuffels blijven ongeveer 60-90 minuten warm, Neem je hem mee in bed dan zelfs nog langer.

Ik heb geen magnetron, hoe verwarm ik de knuffels?
Leg ze op een radiator van de centrale verwarming of stop ze in de oven ( maximaal 10 minuten) bij een maximum temperatuur van 100 graden.

Ik heb veel last van allergieën
De gebruikte kruidenmix en gierst zijn in beginsel niet schadelijk voor de gezondheid. Bij twijfel adviseren wij u om eerst even bij uw huisarts na te vragen.

Kan ik de knuffels laten koelen?
Stop ze in een diepvrieszak (om ze droog te houden) en leg ze minimaal 3 uur in de vriezer. Daarna hebt u een prima koeling. Ideaal voor zwellingen en kneuzingen, maar ook om de temperatuur laag te houden bij een beginnende koorts. Ook zijn er voor enkele modellen aparte koelpads beschikbaar.

Hoelang blijven de magnetronknuffels goed?
De knuffels kunnen duizenden malen verwarmd worden, mits gebruikt volgens de voorschriften van de fabrikant.

Zijn de magnetronknuffels veilig?
Onze producten worden vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze voldoen o.a. aan de hoge eisen zoals gesteld in CE en EN71 1/2/3/,  voorschriften, en zijn ook goedgekeurd voor kinderen onder 36 maanden
 
 

juni 2016